Home > Projects > Our-House

Our-House

Our House” is een baanbrekende elektronische muziekervaring die MoMoLab heeft gecreëerd in samenwerking met Kexcom, Fourmation Entertainment en Duo Reges. Deze experience werd succesvol gelanceerd tijdens de Covid-pandemie in oktober 2021 en biedt bezoekers een onvergetelijke, immersieve, multi-zintuiglijke ervaring.

Deze experience neemt bezoekers mee op een reis door de tijd, van de rebelse beginperiode waarin dansmuziek opkomt als een ondergrondse beweging, tot de status die het vandaag de dag heeft verworven als een wereldwijd cultureel fenomeen. Our House is ‘s werelds eerste interactieve experience die elektronische muziek, visuele kunst en innovatieve technologie combineert om een unieke en boeiende reis te creëren voor bezoekers van alle leeftijden, etniciteiten en beperkingen.

Ons team van experts bij MoMoLab heeft een groot aandeel gehad in het tot leven brengen van dit project, vanaf het beginstadium van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke oplevering. We hebben gebruikgemaakt van diverse geavanceerde technologieën om interactieve exhibits en immersieve belevenissen te creëren die bezoekers door verschillende tijdperken en muziekstijlen transporteren. Our House is een bewijs van onze expertise in het ontwerpen en produceren van interactieve ervaringen die het publiek informeren, vermaken, enthousiasmeren en activeren.

De creatievelingen bij MoMoLab waren verantwoordelijk voor:

  • Creatie van concepten
  • Creatie en beheer content
  • Wayfinding
  • Software development en onderhoud
  • UI en UX-ontwerp
  • Project managment

Interactive Exhibits

Wij hebben de concepten bedacht, het design verzorgd en de software ontwikkeld voor veel van de hoogtepunten binnen Our House, waaronder de volgende: