Home > Services > Moderniseren Museum > Extended Reality (AR/VR) Experiences

Extended Reality (AR/VR) Experiences

Extended reality (AR/VR) experiences zijn een krachtig storytelling middel, dat bezoekers meeneemt naar boeiende en immersive werelden. Bij MoMoLab creëren we dynamische en interactieve AR- en VR- belevingen waarmee mensen bijvoorbeeld: stemmen uit het verleden kunnen horen, historische momenten kunnen ervaren en nieuwe perspectieven kunnen beleven.

Verrijken van het onderwerp

Onze AR- en VR-experiences kunnen het begrip en de waardering voor bijna elk onderwerp verrijken. Of je nu je bezoekers mee wilt nemen op een reis door de geschiedenis, wetenschap, of een ander vakgebied, wij zetten ons in om hiervoor een dynamische en leuke experience te creëren.

volledige ontwikkeling

Wij behandelen elk aspect van de ontwikkeling van extended reality, van het ontwikkelen van verhaallijnen en het schrijven van scripts tot het produceren van voice-overs, het animeren van 3D-modellen en het voeren van de art directie. Daarnaast besteden we er extra zorg aan om onze toepassingen toegankelijk te maken voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

virtueel en Realiteit vermengen

Bij onze AR- en VR-experiences maken we graag gebruik van haptische feedback en een combinatie van fysieke knoppen, trillingssensoren en andere technische oplossingen. Deze samensmelting van virtuele en fysieke elementen resulteert in uitgebreide beleving die bezoekers onderdompelen in een wereld waar de grens tussen het virtuele en het echte vervaagt.

stap het verleden binnen

Met onze augmented reality (AR) en virtual reality (VR) experiences kunnen bezoekers een stap in het verleden zetten en interacteren met objecten, historische figuren en omgevingen op een manier die het onderwerp tot leven brengt. Deze immersive oplossingen bieden een unieke en memorabele manier om met onderwerpen om te gaan.

neem contact met ons op over extended reality (AR/VR) experiences

Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) experiences te ontdekken en jouw onderwerp op een vernieuwende manier tot leven te brengen.