Home > Services > Content Creatie > illustraties

illustraties

Illustraties kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet, of het nu gaat om het levendiger maken van een verhaal, het vervangen van tekst, het verduidelijken van een punt, het opvrolijken van een spel of het verfraaien van een boekomslag. Illustraties kunnen het allemaal.

In-house illustrator

Bij MoMolab beschikken we over een eigen illustrator, die ons de mogelijkheid biedt om projecten op een unieke en eigen manier vorm te geven. Door zijn 18 jaar ervaring in het vak kan onze in-house illustrator zich goed aanpassen aan verschillende stijlen. In samenspraak met jou werkt hij aan illustraties die jouw visie perfect weergeven.

handgetekende kunst

Naast het gebruik van programma’s zoals Photoshop, Illustrator en 3D-software is onze in-house illustrator bedreven in het creëren van met de hand gemaakte illustraties. Deze handgetekende illustraties kunnen authenticiteit toevoegen aan jouw project en onderscheiden zich van de digitale kunst en door AI gegenereerde beelden die we tegenwoordig veel zien, hoewel we deze laatste ook kunnen leveren.

Waarom illustraties?

Een goede illustratie maakt jouw project uniek en zorgt voor herkenbaarheid, duidelijkheid en een gevoel van authenticiteit. Het onderscheidt zich van andere projecten en draagt bij aan de unieke identiteit die je wilt bereiken.

neem contact op over illustraties

Jouw ideeën om zetten in krachtige illustraties? Neem contact met ons op om onze illustratieservices te bespreken.