Home > Services > Moderniseren Museum > Verrijkte tours

Verrijkte tours

Of je nu een wandeling in de buitenlucht maakt, op vossenjacht gaat, een beeldenroute volgt of een museumtour doet, soms kan wat extra informatie of begeleiding de ervaring aanzienlijk verrijken. Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om rondleidingen te verbeteren, of het nu gaat om het gebruik van leentoestellen, web-apps op de eigen telefoon van bezoekers, te downloaden apps, QR-codes, GPS of objectherkenning. Bij MoMoLab staan we klaar om je hiermee te assisteren.

Toegang tot Extra Materiaal

Een uitdaging bij storytelling op tour of in een museum is het juiste niveau van content afstemmen. Soms is het te ingewikkeld, soms te eenvoudig, en de traditionele borden voelen vaak afstandelijk aan. Verrijkte tours bieden de mogelijkheid voor maatwerk, zodat je een diepere duik kunt nemen voor degenen die dat willen. Voeg een persoonlijke touch toe met ingesproken uitleg of video’s. Met dit medium kun je snel content toevoegen waar nodig, zonder dat een complete verbouwing nodig is.

Gebruiksgemak en Betaalbaarheid

Bij MoMoLab begrijpen we dat elke tour anders is, daarom bieden we flexibele opties voor jou en je bezoekers. Of het nu gaat om het verstrekken van leentoestellen voor een consistente ervaring en kwaliteitscontrole, of het gebruik van de vertrouwde smartphones van je bezoekers om kosten laag te houden – we hebben de oplossing die bij jouw behoeften past.

Verbeter je Verkenning

Naast het bieden van verdieping en een persoonlijke touch, kan onze aanpak ook aanzienlijk bijdragen aan de navigatie van jouw tour of museum. Met gedetailleerde routebeschrijvingen en checklists van hoogtepunten zorgen we ervoor dat bezoekers geen enkel interessant onderdeel over het hoofd zien.

neem contact met ons op over verrijkte tours

Verrijk je bezoekerservaringen door ze persoonlijker en educatiever te maken. Bij MoMoLab staan we klaar om de reis naar betere rondleidingen te beginnen.