Home > Services > Concept Ontwikkeling > analyse & rapportage

analyse & rapportage

Het verkennen van nieuwe perspectieven kan deuren openen die voorheen onontdekt waren. Daarom bieden wij on-site analyse- en rapportageservices aan, waarmee we onze klanten waardevolle inzichten kunnen verschaffen in de optimalisatie van hun museum of bezoekerscentrum voor een betere aansluiting op hun doelgroep, en zelfs voor uitbreiding daarvan.

Een Frisse Kijk, Innovatieve Oplossingen

Soms is een frisse kijk alles wat nodig is om een uitdaging op te lossen. Je kunt ons inschakelen om jouw museum of bezoekerscentrum te bezoeken, waar we zorgvuldig observeren en vastleggen hoe gasten interactie hebben met de content. Middels onze checklist, controlepunten en persoonlijke ervaring identificeren we wat goed gaat, welke aspecten ontbreken en op welke gebieden verbeteringen kunnen worden doorgevoerd om zo de algehele bezoekerservaring te verrijken.

Uitgebreide rapportage voor verbetering

Na ons bezoek stellen we een grondig rapport samen. Dit rapport is jouw routekaart naar mogelijke oplossingen. We categoriseren deze oplossingen in twee belangrijke gebieden:

  • Laaghangend Fruit: Dit zijn eenvoudige interventies die gemakkelijk te implementeren zijn met minimale financiële investering. Ze zorgen voor snel resultaat en onmiddellijke verbeteringen voor jouw exposities.
  • Serieuze interventies: Sommige verbeteringen kunnen meer toegewijde middelen en tijd vereisen. We identificeren deze als kansen voor grotere investeringen, die het museum- of bezoekerscentrumaanbod aanzienlijk kunnen verbeteren.

Veelzijdige toepassingen

Ons rapport kan voor verschillende doelen dienen, handig als je belangrijke renovaties plant, de bezoekersstroom optimaliseert of zelfs potentiële subsidies veiligstelt. Het kan ook worden gebruikt als basis voor verdere tentoonstellingsontwikkeling met MoMoLab, of als een op zichzelf staand document voor samenwerkingen met andere partijen. Het is een eerlijk, vrijblijvend document dat is ontworpen om gebieden voor verbetering te belichten en duidelijke inzichten te bieden in mogelijke oplossingen.

on-site analyse op maat naar behoeften

We begrijpen dat elk museum of bezoekerscentrum uniek is. Daarom voeren we een uitgebreid bezoek uit om jouw tentoonstellingen, programma’s en inhoud te beoordelen. We streven ernaar de nuances van de ruimtes te begrijpen. Ons rapport biedt niet alleen eenvoudige en kosteneffectieve oplossingen, maar presenteert ook innovatieve concepten op maat van de context van het museum of bezoekerscentrum.

Neem contact met ons op over on-site analyse en rapportage

Is er behoefte aan een frisse blik? Neem contact met ons op om een on-site analyse voor jouw museum of bezoekerscentrum te regelen.