Web Apps

In het digitale tijdperk moeten toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan bij elke toepassing. Om deze reden richten we ons vaak op het creëren van web apps die jouw inhoud met je publiek verbinden met zo min mogelijk stappen. Ons doel is om gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die bezoekers niet verplichten om apps voor eenmalig gebruik te downloaden. Wij geloven dat toegankelijkheid een topprioriteit is.

Gebruiksvriendelijke web-apps

Heb je een web app nodig die de interacties van bezoekers met tentoonstellingsinhoud overbrugt? Onze web apps zijn ontworpen voor gebruiksgemak, met als doel een gebruiksvriendelijke ervaring te garanderen. Met oplossingen gebaseerd op browsers verbeteren we de toegankelijkheid voor alle gebruikers, zonder de noodzaak van een app te downloaden.

Afstemming met branding en marketing

We begrijpen het belang van merkconsistentie. Of je nu bestaande richtlijnen hebt voor branding en marketing of hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van nieuwe, we kijken naar jouw visie om ervoor te zorgen dat de web app perfect aansluit bij de identiteit van jouw merk of museum.

Het stimuleren van door gebruikers gegenereerde inhoud

Een van onze sterke punten ligt in het aanbieden van gebruiksvriendelijke manieren om onze klanten content te laten bijwerken. Dit vermindert niet alleen de tijd en kosten die gepaard gaan met inhoudsupdates, maar biedt ook vrijheid en flexibiliteit voor onze klanten.

Neem contact met ons op over web-apps

We willen toegankelijke, gebruiksvriendelijke web-app-oplossingen creëren die de gebruikerservaring verbeteren. Geïnteresseerd in een web app? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.