Home > Concepten

Concepten

MoMoLab biedt immersive en interactieve ervaringen die technologie en creativiteit combineren om bezoekers van alle leeftijden te boeien en te vermaken. We hebben een breed scala aan innovatieve producten die uw gasten kunnen informeren, activeren, enthousiasmeren, vermaken en verbazen.

Onze oplossingen omvatten Colour & Scan, een applicatie die de kunstwerken van bezoekers voor uw ogen tot leven brengt. Als u de kennis van uw bezoekers wilt testen, kunnen we quizzes en andere educatieve spellen voor u ontwerpen, programmeren en bouwen. Onze synchronized video walls zijn perfect voor tentoonstellingen, bezoekerscentra en musea die verhalen willen vertellen via meerdere schermen op een leuke en boeiende manier.

Voor bezoekers die toegang willen tot meer uitgebreide en dynamische informatie, zorgen onze QR-codes in combinatie met de eigen smartphone van de bezoekers voor gemakkelijke toegang tot meertalige content. We bieden ook producten die creativiteit en samenwerking stimuleren, zoals de Visual Composer, een reusachtige drummachine die verschillende beats en effecten creëert. De In the Mix Speedcourse is een apparaat dat een versnelde DJ-cursus biedt, perfect voor muziekfestivals, jeugdcentra en andere evenementen.

Onze immersive concepten omvatten de Immersive Projection, een visueel overweldigende ervaring waarbij de bezoeker midden in een 360-projectie stapt, en de Virtual Reality Experience waarmee bezoekers ervaringen kunnen beleven die normaal gesproken moeilijk of buiten bereik zijn. Onze Spotlight Showcase stelt bezoekers in staat om zich op een interactieve manier te vermaken en zich te verdiepen in een onderwerp naar keuze.

Dit zijn slechts enkele van de innovatieve producten die we aanbieden bij MoMoLab. Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen onvergetelijke ervaringen te creëren voor uw bezoekers.

Immersive Projection

In een ruimte worden zowel de muren als de vloer geprojecteerd. Door middel van video, animaties en audio beleeft de bezoeker een ‘moving moments’. We kunnen de bezoeker meenemen naar een andere locatie door de hele ruimte te laten veranderen. Zo sta je midden in een bloemenveld of zweef je ineens door de ruimte. De meeslepende ervaring is ook uitermate geschikt voor productpresentaties of om op een bijzondere manier de jaarcijfers te presenteren.

VIRTUAL REALITY EXPERIENCE

SYNCHRONISED VIDEOS

Quiz Exhibit

INTERACTIVE COLOUR & SCAN

Door middel van het inkleuren en scannen van een tekening kunnen bezoekers hun creatie tot leven zien komen op een interactief scherm. Dit kan bijvoorbeeld een aquarium, jungle, boerderij of iets anders zijn dat past bij de locatie.

SCAN FOR INFO

Deze toepassing kan worden gebruikt om bezoekers/klanten zich meer te laten verdiepen in de inhoud. De bezoeker scant de code en de inhoud verschijnt op een leen device of op hun eigen apparaat. De inhoud kan in de vorm van video, animatie, audio of een quiz zijn.

INTERACTIVE EXHIBIT

Een interactieve tafel of wanddisplay kan custom-made gemaakt worden op basis van het onderwerp. De inhoud die met de bezoeker wordt gedeeld en in welke vorm dit gebeurt, hangt af van het specifieke doel van de interactieve tafel of wanddisplay.

Spotlight Showcase