Home > Studio

Studio

MoMoLab is een creatieve studio die ‘moving moments’, belevingen die je meeslepen, creëert in digitale en fysieke ruimtes. De studio bestaat uit een team van vijf leden, elk met een belangrijke rol. We hebben expertise in elke stap van het proces, van concept tot het creëren van content en uiteindelijk de realisatie van exhibits en projecten. We ontwerpen meeslepende ervaringen die toegankelijk zijn voor alle leeftijden en talenten. MoMoLab streeft ernaar om virtuele ervaringen te bieden voor zowel publieke als private initiatieven, waaronder bezoekers van informatiecentra en musea, evenals gebruikers van diensten in de medische en geestelijke gezondheidszorgsector. We willen deze momenten tot leven brengen.

Dirk Kranendonk

Grafisch designer & art director

Dirk is een getalenteerde grafisch ontwerper en artdirector. Hij leidt projecten vanaf de vroegste stadia van het proces tot aan het einde; van het brainstormen van concepten, tot inhoudscreatie en projectrealisatie. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van de wensen van klanten naar heldere ideeën die haalbaar zijn binnen elk budget en tijdsbestek.
Dirk speelt ook een sleutelrol bij onderzoek en ontwikkeling. Hij neemt vaak de leiding bij het uitbreiden van de visie van de klant om de haalbaarheid van een concept als daadwerkelijke ervaring of product te zien.


Lucas Brailsford

lead motion graphic designer & concept

Lucas is de lead motion graphic designer van Momolab en speelt een belangrijke rol in het proces van het storyboarden van ideeën, het schrijven van scripts, het produceren van 2D- en 3D-animaties, het creëren van soundscapes en het bewerken van het eindproduct. Zijn focus op storytelling heeft hem geleid tot het zoeken naar de beste benaderingen om ideeën van een concept om te zetten in een echte audiovisuele ervaring.

Lucas is ook geïnteresseerd in het onderzoeken van nieuwe technologieën en ontwerpaanpakken die de kwaliteit van de Momolab-producties kunnen verbeteren. Hij gelooft in het belang van het gebruik van AI-art of andere tools om de inhoud te verbeteren en het ontwerpproces te versnellen.


Max Eerdhuijzen

lead developer & game artist

Max is de lead developer en game artist in het team en speelt een sleutelrol bij het ontwerpen van VR/XR-ervaringen en applicaties. Hij is gespecialiseerd in het verbeteren van gebruikerservaringen door boeiende, toegankelijke en aantrekkelijke producten en applicaties te creëren voor alle leeftijden en mogelijkheden.

Max speelt een belangrijke rol bij het vinden van oplossingen voor technologische uitdagingen, vaak door gedetailleerde technische schema’s te ontwikkelen die nodig zijn voor het bouwen en onderhouden van betrouwbare programma’s en apparaten.


Dirk-Jan de Graaf

2D illustrator & 3D designer

Dirk-Jan is de in-house 2D-illustrator en 3D-ontwerper. Hij heeft een centrale rol gespeeld bij het ontwikkelen van zowel emotionele conceptkunst als de prachtige visuals die uiteindelijk in de definitieve ontwerpen terechtkomen. Of een project nu handgetekende schetsen of gedetailleerde 3D-modellen vereist, Dirk-Jan produceert elementen die projecten tot leven brengen.

Naast zijn grafische vaardigheden speelt hij ook een belangrijke rol in de planningsprocessen van het team. Hij draagt altijd bij aan zijn jarenlange operationele kennis en vaardigheden in projectorganisatie en klantcommunicatie.


Johnno de Vos

all-round developer

Johnno is een getalenteerde allround ontwikkelaar, met name bedreven in netwerkoplossingen en probleemoplossing. Zijn interesse in het maken van gestructureerde en logische code leidt tot goed gemaakte programma’s die gemakkelijk te onderhouden en bij te werken zijn.

Zijn interesse gaat ook uit naar front-end design en intuïtieve gebruikerservaring. Hij is centraal geweest bij het bouwen en programmeren van apparaten die digitale inhoud verbinden met fysieke interfaces. Zijn uitgebreide kennis van verschillende programmeertalen en frameworks stelt hem in staat om oplossingen te ontwikkelen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.