Home > News > De Magische Kleurplaat: Gratis Download!

De Magische Kleurplaat: Gratis Download!

Written by

Bij MoMoLab hebben we de afgelopen weken gewerkt aan een betoverend project: kleurplaten die tot leven komen! Stel je voor, je bent in een restaurant, een groot warenhuis of op een kinderfeestje, en de kinderen zijn helemaal in de ban van wat zij zelf hebben gecreƫerd. Dit project is bijna afgerond, en we kunnen niet wachten om de resultaten met jullie te delen.

illustrator

Mijn rol (Dirk-Jan de Graaf) in dit spannende project omvatte het ontwerpen van deze kleurplaten, een van mijn favoriete bezigheden als illustrator. Zo lang als ik me kan herinneren, vragen ouders me om kleurplaten te maken voor hun kinderen, zodat ze even rustig kunnen genieten van een maaltijd of boodschappen kunnen doen. Dit trucje wordt al jaren gebruikt in restaurants en speelhoekjes: een paar kleurpotloden en een kleurplaat staan garant voor minstens een kwartier ontspanning en plezier. Dit bracht me op een idee: wat als ik wat meer tijd besteed aan het maken van een kleurplaat dan ik normaal zou doen, en deze gratis op de MoMoLab-website deel? Hiermee kan ik niet alleen mijn eigen verjaardag wat rustiger vieren, maar ook veel meer kinderen en ouders blij maken met prachtige kleurplaten.

Daarom nu deze uitgebreide A3 en A4 formaat kleurplaten met dinosaurussen (mijn favoriete onderwerp als kind), beschikbaar voor iedereen om gratis te downloaden. Ik zou het geweldig vinden om jullie ingekleurde versies te zien! Deel je eindresultaat op sociale media met de hashtag #MoMoLab, als je wilt kan je een suggestie bijvoegen over een volgend onderwerp!

downloads 1

update

Door de leuke en vooral ook inspirerende reacties heb ik besloten om een vervolg te geven aan de vorige kleurplaat. Ik ga proberen om vanaf nu elke maand een nieuwe kleurplaat te maken die gratis vanaf deze pagina te downloaden zal zijn. Suggesties voor volgende kleurplaten zijn altijd welkom en deel vooral ook je eindresultaat op sociale media met de hashtag #MoMoLab, zodat wij ook kunnen meegenieten!

downloads 2