Home > Projects > FloriWorld

FloriWorld

FloriWorld was een innovatief experiencecenter van 3.000 m², gelegen in het middelpunt van de Nederlandse bloemensector, pal naast de Bloemenveiling Aalsmeer (FloraHolland Bloemenveiling). Deze experience was bedoeld als een plek waar bezoekers de betoverende wereld van bloemen en planten konden beleven en bood een kijkje in de keuken van de sector. Binnen FloriWorld konden bezoekers de diverse shows personaliseren door middel van het kiezen van hun favoriete bloemen, planten en kleuren.

Binnen dit grote project was ons team verantwoordelijk voor het creëren van verschillende belangrijke exhibits en attracties, waaronder de 18 x 12 x 4 meter grote immersive projectieshow en de volledig interactieve digitale vuurwerkshow. Deze shows boden beide een adembenemende en boeiende ervaring voor bezoekers, waarbij de magie van bloemen op een unieke manier tot leven werd gebracht.

FloriWorld was een belangrijke bestemming voor bloemenliefhebbers en mensen die op zoek waren naar een unieke en onvergetelijke ervaring. Door de combinatie van grootschalige shows, high-tech interactieve elementen en de pracht van bloemen en planten, was het exemplarisch voor de schoonheid en innovatie in de bloemensector.

Verantwoordelijkheden

De creatievelingen bij MoMoLab waren verantwoordelijk voor:

  • Designing wayfinding solutions
  • Creatie signing, decor en online publicaties
  • UI en UX-ontwerp